Bibliotheek Campus in ontwikkeling


Bibliotheek Campus is het centrum van de Openbare bibliotheekbranche voor kennisdelen, leren en ontwikkelen voor medewerkers en vrijwilligers. Bibliotheken dragen meer en meer bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Het succes van deze belangrijke maatschappelijke rol van de bibliotheken valt of staat met goede medewerkers die zich blijven ontwikkelen. Daarvoor biedt Bibliotheek Campus leer- en ontwikkelprogramma’s die de nieuwe ontwikkelingen in de bibliotheken ondersteunen.

Aangezien bibliotheken ook steeds meer netwerkorganisaties worden die samenwerking zoeken met (lokale) partners in de Kinderopvang en het onderwijs, biedt Bibliotheek Campus ook bibliotheekgerelateerde leer- en ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers van partners uit andere sectoren.

Bibliotheek Campus is in opbouw. Dat wil zeggen dat het programma in de loop van het jaar uitbreidt. Ook komen er gaandeweg meer e-learningmogelijkheden beschikbaar.
Het is ook de bedoeling om meer activiteiten te laten zien van verschillende Provinciale Ondersteuningsinstellingen (POI’s)
Tot slot wordt er ook nog gewerkt aan gebruikersgemak en vindbaarheid van cursussen en andere leer-en ontwikkelactiviteiten.

Heb je tips, mail dan naar info@bibliotheekcampus.nl


Nieuws