E-learning

Met de knop hieronder kom je op de inlogpagina voor de E-learning omgeving.

Om in te kunnen loggen in de E-learning omgeving moet je eerst geregistreerd zijn bij Bibliotheek Campus. We zijn nog bezig met de ontwikkeling van een Single Sign On functionaliteit die ervoor zorgt dat, wanneer je bent ingelogd bij Bibliotheek Campus, je automatisch wordt ingelogd in de E-learning omgeving. Maar zover is het helaas nog niet. Nog even geduld, en tot die tijd ontvang je een separaat inlogaccount voor de E-learining omgeving.
Je bent al geregistreerd bij Bibliotheek Campus en hebt hiervoor een inlogaccount

Ben je al geregistreerd bij Bibliotheek Campus dan ben je automatisch geregistreerd in de E-learning omgeving met hetzelfde mailadres (tevens gebruikersnaam). Ben je nog niet eerder ingelogd in de E-learning omgeving of ben je je wachtwoord vergeten, dan dien je via de inlogpagina van de e-learning omgeving éérst een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Je bent nog niet geregistreerd bij Bibliotheek Campus

Als je nog niet bent geregistreerd bij Bibliotheek Campus dien je je hier eerst te registeren via het Registratieformulier. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Aanmaken'. Je aanvraag voor registratie is verstuurd. Zodra deze verwerkt is, ontvang je een bevestigingsmail met je inloggegevens voor Bibliotheek Campus. Je bent dan ook geregistreerd in de E-learning omgeving en kunt daar via de inlogpagina een wachtwoord aanvragen.

LET OP: je ontvangt dus 2 separate inlogaccounts; 1 voor Bibliotheek Campus en 1 voor de E-learning omgeving.