Over ons

Bibliotheken dragen meer en meer bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Het succes van deze belangrijke maatschappelijke rol van de bibliotheken valt of staat met goede medewerkers én vrijwilligers die zich blijven ontwikkelen. Daarvoor biedt Bibliotheek Campus een digitaal leerportaal voor en door de branche met ontwikkelprogramma’s die de nieuwe ontwikkelingen in de bibliotheken ondersteunen.

Bibliotheek Campus is een initiatief van de Koninklijke Bibliotheek (KB) en stichting SPN. Op dit leerportaal vind je e-learning, klassikale opleidingen, workshops en trainingen. Niet alleen van Bibliotheek Campus, maar ook van POI’s, de KB en andere opleidingsaanbieders. Er komen steeds meer opleidingsactiviteiten en nieuwe e-learning modules beschikbaar.

Voor het aanbod van Bibliotheek Campus voert Rijnbrink de administratie uit. Voor alle overige opleidingsactiviteiten ligt de administratie en uitvoering bij de betreffende aanbieder. Voor meer informatie of om je aan te melden word je vanuit de opleidingspagina automatisch doorgelinkt.