Webinar 'Trainingen inbedden in de organisatie met GoodHabitz' op 19 mei 2020

Wil je leren hoe je online trainingen van GoodHabitz optimaal kunt inbedden in de organisatie? En hoe je als organisatie en/of leidinggevende het leren en ontwikkelen bij de medewerkers stimuleert? Meld je dan aan voor het webinar 'Trainingen inbedden in de organisatie' van GoodHabitz en Bibliotheek Campus op 19 mei 2020 om 10:00 uur.

Als organisatie en als leidinggevende speel je een belangrijke rol in het stimuleren van leren en ontwikkelen bij de medewerkers. GoodHabitz heeft een duidelijk visie over hoe je dit kunt doen en veel best practices vanuit allerlei organisaties als voorbeelden van de uitwerking daarvan. Alle ruim 6.000 medewerkers van de openbare bibliotheken, POI’s en landelijke organisaties hebben tot 23 juni 2020 onbeperkt toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz. Dat heeft er al toe geleid dat heel veel medewerkers aan de slag zijn gegaan met die online trainingen om op die manier te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. In vier weken tijd is er ruim 5.000 uur gestudeerd! Dat is mooi om te zien. 

Speciaal voor de openbare bibliotheken organiseren Bibliotheek Campus en GoodHabitz het webinar 'Trainingen inbedden in de organisatie'. Het is een aanrader voor alle beheerders, leidinggevenden en iedereen met HR in portefeuille. Ben je benieuwd naar de tips waarmee je het leren en ontwikkelen binnen je eigen organisatie verder kunt stimuleren? Schrijf je dan snel in voor het webinar van 19 mei om 10:00 tot 11:00 uur via deze link