Webinar 'De GoodScan van GoodHabitz' op 30 april 2020

Op 30 april 2020 om 10:00 organiseren GoodHabitz en Bibliotheek Campus een nieuw webinar. Dit keer staat 'De GoodScan van GoodHabitz' centraal: een laagdrempelige zelftest van ongeveer 12 minuten. Met De GoodScan krijg je inzicht in hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. Meld je snel aan voor het webinar, want er zijn 'maar' 500 plekken. En vol is vol!

Ga je met de GoodHabitz trainingen aan de slag, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Met ruim 130 titels zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daar hebben we iets op bedacht: de GoodScan. Met deze laagdrempelige zelftest van ongeveer 12 minuten kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. Hét ideale middel dus om gericht aan de slag te laten gaan met de GoodHabitz online trainingen.

Wil je wat meer weten over de achtergrond van de GoodScan en wat meer inzicht krijgen in het persoonlijke rapport dat je eruit krijgt? Schrijf je snel in voor het webinar van 30 april van 10:00 tot 11:00 uur dat we samen met GoodHabitz speciaal voor alle medewerkers van de openbare bibliotheken organiseren. Meld je aan via deze link