Via Innovatiebieb naar Bibliotheek Campus

Bibliotheek Campus is een platform voor leren en ontwikkelen van en voor bibliotheken. Het aanbod op Bibliotheek Campus wordt steeds verder uitgebreid. Sinds begin april 2020 vind je er ook leeractiviteiten die eerder op Innovatiebieb stonden.

Via Innovatiebieb kunnen bibliotheken kennis en ervaring met innovatie in het bibliotheeknetwerk optimaal benutten. Innovaties zijn vindbaar met een zoekfilter, er kunnen materialen worden gedownload en je kunt ook direct contact opnemen met de bibliotheek die de innovatie heeft uitgevoerd. De Innovatiebieb komt voort uit de Innovatieagenda 2016-2018 en is een gezamenlijk initiatief van het netwerk van openbare bibliotheken: lokale bibliotheken en de Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB), provinciale ondersteuningsinstellingen (POI’s), de Samenwerkende POI’s Nederland (SPN) en de Koninklijke Bibliotheek.