Online programma Publieksservice en de Maatschappelijk-educatieve bibliotheek

Het programma De Publieksservice en de Maatschappelijk-educatieve bibliotheek is blended learning en gaat over het sociaal domein voor volwassenen en over het aanbod voor de jeugd - de leesbevorderingsprogramma's BoekStart en de Bibliotheek op school. Deelnemers doorlopen een online training en nemen deel aan vier fysieke bijeenkomsten. De online training is tijdelijk gratis beschikbaar gesteld op Bibliotheek Campus.

Bibliotheekprofessionals kunnen de online training alvast op hun gemak en vanuit huis doorlopen. Door alvast de online training (van ongeveer 7 uur) te doorlopen daalt de benodigde kennis mooi in. Voor de daadwerkelijke deelname aan de fysieke bijeenkomsten kan deze kennis nog even worden opgefrist. Het programma De Publieksservice en de Maatschappelijk-educatieve bibliotheek gaat over BoekStart, de Bibliotheek op school en het Sociaal Domein (laaggeletterdheid).