GoodHabitz gratis voor bibliotheekprofessionals

VOB, KB en SPN bieden alle ruim 6.000 bibliotheekprofessionals tot 23 juni 2020 gratis onbeperkt gebruik van GoodHabitz aan. Inmiddels vroegen 120 bibliotheken een account aan voor hun medewerkers en keken ruim 700 deelnemers naar de online Kick off GoodHabitz. Met 130 online trainingen op het gebied commerciele vaardigheden, communicatie, digitale vaardigheden, inspirerend leiderschap, management, teamwork, Office 365, persoonlijke kracht, veiligheid en gezondheid is er voor iedereen wel een interessante training bij.

Alle organisaties krijgen een eigen account bij Good Habitz. Dit betekent dat je als werkgever zelf de zakelijke emailadressen van de medewerkers invoert. De medewerkers ontvangen dan een uitnodiging om zichzelf te registreren op de website van GoodHabitz. Elke organisatie kan vervolgens zelf managementrapportages uitdraaien en zien hoeveel gebruik er wordt gemaakt van de online trainingen. Ook vind je als beheerder in het dashboard van GoodHabitz tools voor interne communicatie. Hebben jouw medewerkers nog geen toegang tot het portal van GoodHabitz? Stuur dan een mail aan mirjam.vanzaalen@stichtingspn.nl en laat weten wie de contactpersoon wordt.