Aantal accounts Bibliotheek Campus verdubbeld

In een maand tijd werden er ruim 1.500 nieuwe accounts aangemaakt op Bibliotheek Campus. Sinds 9 maart 2020 steeg het aantal accounts van 1106 naar 2618.

De backoffice van Bibliotheek Campus draaide afgelopen weken overuren om ervoor te zorgen dat alle aanvragen tijdig werden verwerkt en nieuwe leeractiviteiten konden worden geplaatst. De behoefte aan (online) leren en ontwikkelen nam afgelopen weken sterk toe door het verplicht thuiswerken in Corona-tijden en de flinke uitbreiding van het aanbod (gratis) online trainingen en webinars op Bibliotheek Campus. Dit is ook te zien in het aantal actieve deelnemers per dag. In de week van maandag 30 maart tot vrijdag 3 april waren er gemiddeld 1.258 deelnemers per dag actief op Bibliotheek Campus.