Spreekuur landelijk programma digitaal burgerschap

Het landelijk programma digitaal burgerschap organiseert maandelijkse spreekuren om direct in verbinding te staan met het veld, zodat we samen vormgeven aan digitaal burgerschap bij bibliotheken en direct kennis delen met elkaar. Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij één of meerdere spreekuren.

De online spreekuren hebben een verschillend karakter. Zo zijn er spreekuren specifiek voor POI-adviseurs, organiseren we thematische spreekuren en spreekuren zonder agenda voor het veld. Let daar goed op bij jouw aanmelding.

Wil je een specifieke vraag of een thema aandragen, dan kun je contact opnemen met Carola Oortwijn: Carola.Oortwijn@rijnbrink.nl.

Datum:Verschillende data, zie onderstaand overzicht
Tijd:Variërende tijden, zie onderstaand overzicht
Locatie:Online, via Teams

Data spreekuren alleen voor POI's:

9 januari 202310.00 - 11.00 uur
9 maart 202312.30 - 13.30 uur
9 mei 202315.30 - 16.30 uur

Data spreekuren voor Bibliotheken en POI's:

9 februari 2023 - thematisch spreekuur: Maakplaatsen

3 april 202315.30 - 16.30 uur
9 juni 2023 - thematisch spreekuur: (programma nog in te vullen)09.00 - 10.00 uur

Het programma wordt gevuld aan de hand van jullie ervaringen en vragen die er spelen. Met uitzondering van de thematische spreekuren.

Aanvullende informatie

Kennisdeling is een belangrijk aandachtspunt voor het programma digitaal burgerschap. Er is veel in beweging op dit onderwerp. Heb jij vragen over digitaal burgerschap, wil je er meer over weten of ben je nieuwsgierig naar de bibliotheken die deelnemen aan het landelijke programma? Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij één of meerdere spreekuren om ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen.

De spreekuren worden georganiseerd door het programma digitaal burgerschap. Kijk op de website https://www.bibliotheeknetwerk.nl/digitaal-burgerschap voor informatie en de invulling van de bouwstenen, op de BiebtoBieb groep staat actuele informatie. Via e-mail is het programma te bereiken op digitaalburgerschap@kb.nl

Je kunt je voor dit programma aanmelden via de website.

Voor inhoudelijke informatie:
Carola Oortwijn, senior adviseur
M: 0610269671 | E: carola.oortwijn@rijnbrink.nl

Voor vragen over plaatsing, deelname en overige praktische vragen:
Team Rijnbrink Campus
E: campus@rijnbrink.nl