Landelijke kennisdeling Maakplaatsen

Is jouw bibliotheek bezig met het opzetten van een maakplaats? Of draait de maakplaats al op volle toeren maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Schuif dan op dinsdag 20 september tussen 10:00 en 11:30 aan bij de landelijke kennisdeling Maakplaatsen van de KB, Rijnbrink en Probiblio.
Datum:20 september 2022
Tijd:10.00 - 11.30 uur
Locatie:Digitaal via Wonder
Aantal deelnemers:

onbeperkt

 

Programma

Het programma wordt gevuld aan de hand van jullie ervaringen en vragen die er spelen.  
Veel bibliotheken beschikken tegenwoordig over een maakplaats. Elke bibliotheek geeft de maakplaats echter op haar eigen manier vorm. Wissel tips uit met andere bibliotheken, laat je inspireren op het gebied van programmering of praat elkaar bij over de bemensing van de maakplaats.

Tijdens deze kennisdeling gaat het vooral om het uitwisselen van ervaringen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om met andere bibliotheken in contact te komen, en is er ruimte om al je prangende vragen te stellen.

Aanvullende informatie

De online kennisdeling is bedoeld voor zowel startende bibliotheken als bibliotheken die al langer een maakplaats hebben. De kennisdeling vindt plaats via ‘Wonder’.
Bibliotheekmedewerkers vanuit heel Nederland zijn welkom. Er zijn geen deelnemerskosten aan verbonden. Dit programma wordt onder andere bekostigd vanuit het project  MAKERLAB.

Aanmelden

Aanmelden voor dit programma is niet meer mogelijk.


Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie:
Valerie Heil, adviseur
M: 06 82 09 49 13 | E: valerie.heil@rijnbrink.nl

Voor vragen over plaatsing, deelname en overige praktische vragen:
Team Rijnbrink Campus
E: campus@rijnbrink.nl