Gratis GoodHabitz voor medewerkers

Alle ruim 6.000 medewerkers van openbare bibiliotheken, POI’s en landelijke organisaties krijgen tot 23 juni 2020 onbeperkt toegang tot alle online trainingen van Good Habitz. VOB, KB en SPN maken samen mogelijk dat alle medewerkers tijdens de coronacrisis aan de slag kunnen met hun professionele ontwikkeling.  Het aanbod met zo’n 130 online trainingen wordt per direct opengesteld. Heeft jouw werkgever al een account aangevraagd? Doe met ons mee!

Datum: 23 maart tot 23 juni 2020

Tijd: 24/7

Locatie: Online

Aantal deelnemers: alle medewerkers van de openbare bibliotheken

Voor wie?

Alle thuiswerkende bibliotheekmedewerkers en leidinggevenden die thuis aan de slag willen met GoodHabitz.

Programma

Ontdek het brede aanbod van GoodHabitz met trainingen op het gebied  van persoonlijke effectiviteit en productiviteit, Office, social media, veiligheid en gezondheid, management en teamwork, communicatie, werkgeluk, klantgerichtheid, positieve psychologie en nog veel meer. Je kunt de trainingen volgen op desktop, tablet en mobiel. De trainingen hebben een nieuwe indeling en dat brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo kun je zelf bepalen welke les op dat moment het best past bij je leerbehoefte aan de hand van duidelijke leerdoelen. Daarnaast kun je een eigen leerpad uitstippelen door de activiteiten te kiezen die jou aanspreken.

Investering

Je kunt tot 23 juni gratis en onbeperkt aan de slag met online leren bij GoodHabitz dankzij een gebaar van VOB, KB en SPN.

Aanmelden

Dankzij een gebaar van VOB, KB en SPN kun je drie maanden kosteloos onbeperkt gebruikmaken van GoodHabitz. Heb je nog geen account? Vraag dit op bij je werkgever! 

Meer informatie

Elke bibliotheekorganisatie die GoodHabitz beschikbaar wil stellen aan de eigen medewerkers kan een account voor GoodHabitz opvragen. Mail naar mirjam.vanzaalen@stichtingspn.nl de naam en het e-mailadres van de contactpersoon/beheerder. De beheerder ontvangt dan uiterlijk de volgende werkdag een mail van Goodhabitz met instructie.