De Nationale AI-cursus

Artificiële of kunstmatige intelligentie (AI) wordt de meest ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelfs gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet. Hoog tijd om er meer over te weten te komen! Volg deze gratis online training!

Programma

De Nationale AI-cursus is een gratis online training voor alle Nederlanders. Want artificiële intelligentie (AI) is essentieel, nu én in de toekomst. De Nationale AI-cursus is begrijpelijk, snel en gratis. En bovendien de perfecte opstap als je je verder wilt verdiepen. Doe mee! Want AI is spannend, biedt veel kansen en is heel erg gaaf. Na deze cursus weet je wat AI echt inhoudt. Je ontvangt een certificaat voor de succesvolle afronding!

Aanvullende informatie

De Nationale AI-cursus is geboren uit een samenwerking tussen de stichting AI for GOOD, het kenniscentrum ICAI en het bedrijf Elephant Road met als doel om een zo groot mogelijk draagvlak te bereiken. AI is te belangrijk om alleen over te laten aan grote techbedrijven. AI for GOOD is een initiatief om AI ook in te zetten bij projecten van niet-commerciële organisaties. Hoogleraren van alle universiteiten boden spontaan hulp aan voor inhoudelijke kennis. Het Innovation Center for Artificial Intelligence (ICAI) sloot aan als kennispartner. Het jonge bedrijf Elephant Road bood aan om deze online AI-cursus te ontwikkelen.

Investering

Gratis

Meer informatie

Voor meer informatie: https://app.ai-cursus.nl/home