Coachtraject Werken vanuit huis

In deze ongewone tijden kunnen we allemaal wel een beetje hulp gebruiken. Voor onbepaalde tijd werken we thuis en dit is een uitdaging, zeker wanneer je het niet gewend bent. Deze 90 Dagen Trek helpt je aan vaardigheden die je helpen om met de nieuwe realiteit om te gaan en je veerkracht te versterken. Zo ben je beter in staat je stress en onzekerheid vast te pakken en blijf je ook thuis doen wat je moet doen.  Zowel voor je werk als voor je andere verantwoordelijkheden.

Voor wie?

Iedereen in de bibliotheekbranche, medewerkers en vrijwilligers.


Programma

De e-learning start met het invullen van je veerkrachtprofiel. Daarna kun je je veerkracht op peil houden en verder ontwikkelen door dagelijks kleine oefeningen te doen.

Het helpt je om:

  • Je veerkrachtprofiel te kennen, je kracht en je aandachtspunten
  • Te meten hoe je in je veerkracht groeit
  • Focus te houden en zo productief te blijven
  • Te verbinden met je collega’s op afstand
  • Grenzen te stellen
  • Optimistisch te blijven, welke obstakels je ook tegen kom

De toegang en het gebruik van de e-learning is persoonlijk, er kan niemand meekijken.

Investering

DIY Trek (90 dagen persoonlijk dashboard) € 165,-
DIY Trek met e-coach (90 dagen persoonlijk dashboard en e-coach) € 480,-

Aanmelden

Aanmelden via de link: https://app.woosh5.com/signup/?lang=en

Wij vragen een aantal persoonlijke gegevens bij de aanmelding. Wij gebruiken deze gegevens zonder namen alleen voor statistische doeleinden en wetenschappelijk onderzoek. We voldoen volledig aan de Wet op de Privacy en verzekeren je dat deze gegevens volledig van jou alleen blijven en nooit bij een ander terecht komen. Op onze website kun je ons privacy statement lezen. Heb je nog vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yolanda Buchel, Woosh5, 06-33590673 of Maaike Verhoeven, Probiblio 06-36223399.